BELANGRIJK BERICHT VOOR ONZE PATIËNTEN

Wij hebben vanaf 6 mei de reguliere mondzorg weer hervat. We hebben de nodige voorzorgsmaatregelen genomen en kunnen u op een veilige manier ontvangen in de praktijk. Alle geplande afspraken tot 18 juli komen voorlopig te vervallen. We gaan onze patiënten bellen om een nieuwe afspraak in te plannen. Hierbij krijgen de afspraken voorrang die in de afgelopen periode gepland stonden of die spoedeisend zijn.

Het beleid dat wij volgen is opgesteld door alle overkoepelende mondzorgorganisaties en houdt o.a. in dat we alleen mensen in de praktijk toelaten van wie we met vrij grote zekerheid weten dat ze niet besmet zijn met het coronavirus.  

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijk bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij betreden van de praktijk vragen uw handen te desinfecteren met handalcohol. We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons, zakdoeken etc. niet meer aan te raken. In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd. Nog wat extra richtlijnen:
•  Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen.
•  Volg de aanwijzingen van ons personeel op.
•  Kom alleen naar uw afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen.
•  Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk.

Wij zullen u ontvangen met een glimlach maar u de hand niet schudden. Voor sommige behandelingen zullen we u laten spoelen met desinfecterend mondspoelmiddel. In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen.

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen in de praktijk.
Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.

Publicatiedatum: 22-04-2020


« Terug naar het overzicht