Lisanne van der Meulen

Mondhygiëniste
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Donderdag

Per 8 juni 2017 is Lisanne van der Meulen ook bij ons gestart als mondhygiëniste. Zij heeft Mondzorgkunde gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en is in 2014 afgestudeerd. Na haar studie is ze direct aan de slag gegaan als mondhygiëniste. Lisanne werkt op maandag en donderdag.

Een mondhygiëniste is een op HBO-niveau opgeleide paramedicus, werkzaam binnen de mondzorg. Het beroep van mondhygiënist is geregeld in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG).
De taken die de mondhygiëniste uitvoert zijn in eerste instantie gericht op de preventie – het voorkomen van tandvleesproblemen en gaatjes in het gebit (cariës). Daarbij is de mondhygiënist gespecialiseerd in de behandeling van tandvleesaandoeningen zoals gingivitis en parodontitis. Dit maakt deel uit van de curatieve behandelingen (= gericht op genezing). Deze combinatie van taken maakt de mondhygiënist tot specialist op het gebied van de algehele mondgezondheid.

Gezond tandvlees is heel belangrijk voor uw algehele gezondheid! Bent u benieuwd welk cijfer uw tandvlees krijgt? Laat uw tandvlees vrijblijvend beoordelen door onze mondhygiëniste Lisanne van der Meulen.

Als u een afspraak met Lisanne wil maken dan kunt dat telefonisch doen via 0181-402262 of bij ons aan de balie.

Terug naar overzicht